tanışalım mı ?
3 posters
HaSReTİmSiN :: FORUM :: --TanışMa--
1 sayfadaki 1 sayfası
tanışalım mı ?
Arkadaşlar Ben HaLiL İbRaHiM SiteMiZiN ADMİN'lerden birisiyim...
L.A.Çimento E.M.Lisesi 11/K-F sınıfında okuyorum.Boyum 1.75 kilom 68 esmer tenliyim
İYİ birisiyim Msn Adresimde gestetner211@hotmail.com eklerseniz sevinirim ama çoook konuşuyorsanız lütfen eklemeyin fazla konuşan kişileri sevmem... yaaa sizlerde kim oldugunuzu nerden sitemize üye oldugunuzu yazarsanız tanışırız arkadaşlığımız ilerler tabi yinede size kalmış bişiy xD
SiTeMiZiN DaHa İYİ YeRLeRDe görmek istiyorsanız sizDe üye olun ve ortamımızda kaynaşın xD
L.A.Çimento E.M.Lisesi 11/K-F sınıfında okuyorum.Boyum 1.75 kilom 68 esmer tenliyim
İYİ birisiyim Msn Adresimde gestetner211@hotmail.com eklerseniz sevinirim ama çoook konuşuyorsanız lütfen eklemeyin fazla konuşan kişileri sevmem... yaaa sizlerde kim oldugunuzu nerden sitemize üye oldugunuzu yazarsanız tanışırız arkadaşlığımız ilerler tabi yinede size kalmış bişiy xD
SiTeMiZiN DaHa İYİ YeRLeRDe görmek istiyorsanız sizDe üye olun ve ortamımızda kaynaşın xD
En son kahraman2 tarafından Paz Mart 02, 2008 8:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: tanışalım mı ?
ßen Hamsa Site Sahibiyim ArKlar Sitemize üye oLan ßütün arKlardan Buraya mesaj yazmasını istioruz Lütfen üye oLan Herkese Teşk Ederiz...
Ben Erkan
Halil Kardeşim ısrar etti diye sitenize üye oldum Halilciğim Siteniz Güzelmiş ama biliyorsun ben fazla sitelerle uğraşamam ama arada bakarım...
Siteniz belli yeni kurulmuş ama daha ilerliyeceğini umuyorum....kolay gelsin...
Halil Kardeşim ısrar etti diye sitenize üye oldum Halilciğim Siteniz Güzelmiş ama biliyorsun ben fazla sitelerle uğraşamam ama arada bakarım...
Siteniz belli yeni kurulmuş ama daha ilerliyeceğini umuyorum....kolay gelsin...
efsaneerkan- Mesaj Sayısı : 2
Erkan Abi sitemize hoş geldin.
Zaten sen siteyi bi yaysan sitede üye patlaması olurda neyse
Zaten sen siteyi bi yaysan sitede üye patlaması olurda neyse
HaSReTİmSiN :: FORUM :: --TanışMa--
1 sayfadaki 1 sayfası