HaSReTİmSiN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hedİye

Hedİye Empty Hedİye

Mesaj  kahraman2 Salı Mart 04, 2008 5:33 pm

Dört arkadaş barda muhabbete dalmıştır. İçlerinden biri tuvalete gider.Üç arkadaş sohbetlerine devam ederler. Birinci adam oğlundan söz eder;
-Benim oğlan araba yıkamakla başladı. Bir baltaya sap olmayacağından korkuyordum ama bir gün arabasını yıkadığı adamlardan biri ona iş teklif etmiş. Sonra iyi bir araba satıcısı oldu. Hatta o kadar iyi para kazandıki geçenlerde bir arkadaşının doğum gününde ona Mercedes aldı!
İkinçi adam;
-Benim oğlum da biraz problemliydi. Büyük bir emlak şirketinde çalışırken inanılmaz bir iş kaptı ve ondan sonra acayip zengin oldu. Çalıştığı şirketi aldı. Bir arkadaşının doğum gününde ona bir ev bile hediye etti.
Üçünçü adamda söze girer;;
-Aynen benimki de öyle. İşe bir borsa şirketinde temizlik elemanı olarak başladı. Bir gün kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafından fark edilince büyük başarılarla inanılmaz servete sahip oldu. Üstelik en iyi arkadaşına bir milyon dolarlık hisse seneti armağan etti. Dördüncü adam tuvaletden çıkmış sohbete katılmıştır.Adam içini çekerek;
-Eh. Benim oğlumun bir hayal kırıklığı olduğunu itiraf etmeliyim.Doğru düzğün bir işte dikiş tutturamamıştı, berber çıraklığı filan yaptı,eroine bulaştı.Derken onun yoldan çıkmış olduğunu fark ettim,malesef homoseksüelmiş! Çok çok üzüldüm. Bir sürü erkekle birlikte olduğunu duydum..Geçen doğum gününde bu homoseksüel arkadaşları ona bir mercedes, bir evve bir milyon dolarlık hisse senedi hediye etmişler
kahraman2
kahraman2
Admin

http://www.prozody.forumzen.com